magyar zászló Támogatóink angol zászló

© British Automotive Hungary Kft.

A Jaguar a Land Rover és a Range Rover modelek magyarországi forgalmazója

A British Automotive Hungary Kft. 2011. októberében kapta meg a patinás brit autómárkák, a Jaguar, Land Rover, Range Rover modellek hazai forgalmazásának jogát. Márkakereskedése az Autopalace Buda várja az érdeklődőket bemutatótermében és professzionális márkaszervizében.

Aligvárom Webáruház

Aligvárom Webáruház

Webáruház

Kézikocsik, szállítókonténerek, raktár- és műhelyfelszerelés. Ipari és lakossági szivattyúk. Mozgássérült és rakodórámpa.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Társaságunk kapcsolt vállalkozások, hazai és nemzetközi cégcsoportok részére nyújt könyvvizsgálói, adószakértői segítséget, elsősorban a transzferárazás terén. A cégcsoporttagok egymás közötti szerződéseiben alkalmazott árak és a szokásos piaci ár összehasonlítása, a jövedelem- és adóstratégia kialakítása, társasági adóbevallás piaci ár miatti optimalizálása, transzferár nyilvántartások készítése, auditja a fő profilunk.

Comtherm és Tsa Kft.

Comtherm és Tsa Kft.

Webáruház. Gázkészülékek, Alkatrészek

Kezdetben elsősorban a hazai kazán és készülék gyártók (ÉGSZÖV, KŐRÖS KAZÁNGYÁRTÓ, HŐTECHNIKA, FÉG, LAMPART) Olaszországból származó alkatrészekkel való ellátása volt a fő tevékenység. Az évek során beállt változások miatt a Comtherm fokozatosan kibővítette termék skáláját, hogy a hagyományos készülék gyártók mellett újabb gyártókat, viszonteladókat és egyéni vevőket is ki tudjon szolgálni. A belföldi forgalmazás mellett a Comtherm jelentős export tevékenységet végez a környező országokban (Ukrajna, Szlovákia, Románia)

Csillogjon-Villogjon Autómosó és Autókozmetika

Csillogjon-Villogjon Autómosó és Autókozmetika

Autómosó és Autókozmetika

A Csillogjon-Villogjon Autómosó és Autókozmetika a legjobb ár-érték arányú autókozmetika Budapest belvárosában. Elhelyezkedése remek lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfeleink összekössék az autómosást egyéb tennivalóikkal: ebéd, bevásárlás, edzés, fodrászat stb. de a várótermünkben ingyenes wifi, TV nézés és kávé mellett végig is nézheti autója szépülését. Személyre szabott szaktanácsadást nyújtunk minden hozzánk érkező autóra. Irányelvünk, hogy a becsületes munka után minden ügyfelünk elégedetten távozzon.

Esküvői autóbérlés - JAGUAR

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt. Tegye még emlékezetesebbé esküvőjét, randevúját vagy üzleti vacsoráját, és érkezzen az eseményre egy pezsgőszínű, luxus Jaguar XJ-vel, egy 240 lóerős, V8-as, full extrás, vajszínű bőr belsővel rendelkező álomautóval!

FER-VIL Kft.

FER-VIL Kft.

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság Mesterhármas az autóvillamosság területén! Generátorok, indítómotorok, autóvillamossági szerelési anyag forgalmazás, javítás és webáruház! http://webaruhaz.fervill.hu 20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. Biztos pont vagyunk egy változó világban.

Filep Diesel Szerviz

Filep Diesel Szerviz

Diesel motorok üzemanyag befecskendező rendszereinek javítása

A Filep Diesel Szerviz 1990-ben alakult meg. Diesel motorok üzemanyag befecskendező rendszereinek javításával foglalkozunk. Elsősorban személygépkocsik Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO típusu egységeit javítjuk, forgalmazzuk. Szervizeink: Budapest T: 06 1 222 7741 Székesfehérvár T: 06 22 324 928 www.filepdiesel.hu

Ilona Apartmanház

Ilona Apartmanház

Apartmanház Siófok üdülő övezetében

Az Ilona Apartmanház Siófok üdülő övezetében, a Balatontól 100m-re egy csendes utcában található. Ideális családoknak és pároknak. Nagy előnye, hogy a város központja is csak pár száz méterre található, gyalogosan is csak 10 perc alatt elérhető. 5 db jól felszerelt, akár 100 m2-es apartman. Mindegyikhez van konyha hűtővel és mikróval, továbbá erkély vagy terasz. Vendégeinknek ingyenes parkolást, valamint ingyenes WIFI internetelérést biztosítunk. A kertben grillsütő-grillterasz áll kedves vendégeink rendelkezésére. Reméljük Önt is hamarosan a ház vendégeként üdvözölhetjük!

KAPE kajakok és kenuk

KAPE kajakok és kenuk

KAPE kajakok és kenuk készítése

A KAPE kajakokat és kenukat immár 28 éve készítjük Szatymazon, magyar tulajdonú családi vállakozás keretein belül. Műhelyünk alapjait Kabai György rakta le 1989-ben. Évtizedek tapasztalatát stabil szakembergárdával egészítjük ki, így kínálunk olyan egyedi készítésű kompozit verseny- és szabadidős hajókat, amelyek ötvözik a modern technológiákat a hajóépítés manufakturális jellegével.

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

Adatvédelmi tanácsadás, Termékdíj ügyintézés, Fogyasztóvédelmi tanácsadás, Információbiztonsági tanácsadás. Részletekről a honlapunkon tájékozódhatnak.

M és M Madar és Madar Kft.

M és M Kft.

Webáruház. M és M Madar és Madar Kft.

Megújult webáruházunk. Zárt- és nyitott szelvények, betonvasak, hálók melegen hengerelt idomacélok, melegen hengerelt rúdacélok, vaslemezek, vascsövek, csövek, hidegen húzott acélok, huzalok, szerszámok és egyéb anyagok

Nemsemmi.hu Napenergia webáruház

Nemsemmi Napenergia webáruház

Napenergia

A Jaguar Club tagjainak 5% kedvezményt ad. Napkollektor, síkkollektor és vákuumcsöves napkollektor saját importból, a legjobb áron, napkollektorra akár 9 év garanciával. Napelem, szélkerék eladás, azaz minden, ami alternatív vagy napenergia.

Pixel Print Kft.

Pixel Print Kft.

Dekorációs és a reklám grafika, digitális nyomtatás

Vállalkozásunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a dekorációs és a reklám grafikai termékek megalkotásában és előállításában. Cégünk tapasztalt szakembereivel áll meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Fő profilunk a nagyformátumú digitális nyomtatás mellyel vállalkozása számára mi megvalósítjuk elképzeléseit. Csapatunk rövid határidővel és kiváló minőségben igyekszik kielégíteni ügyfeleink kéréseit. Árajánlatunkat mi 24 órán belül eljuttatjuk ügyfeleinknek.

RendSZER Állítás

RendSZER Állítás

Rendszerállítás, felnőttképzési intézmény oktatás

A RendSZER állítás üzleti vállalkozás és felnőttképzési intézmény oktatási tevékenységet folytat. Ennek keretében magánemberek önismereti folyamatait támogatja eseti vagy folyamat jelleggel. Szakemberek módszer specifikus képzését végzi a rendszerállítás területén. Üzleti vállalkozások szervezeti fejlesztő folyamatai, problémafeltárását és megoldási lehetőségek kutatását támogatja a rendszerállítás eszközeivel.

Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Softholding Kft.

Informatika, Számítástechnika, Vagyonvédelem

Informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi, rendszergazda szolgáltatás. Számítástechnikai eszközök és kellékek kereskedelme. Zárt láncú és nyitott , internetről elérhető video kamerás tér és gyártástechnológiai folymatokat figyelõ, felügyelő hálózatok telepítése, rendszerek felmérése, szaktanácsadás, tervezés, telepítés, teljeskörû kivitelezés, átalánydíjas karbantartás, javítás, üzemeltetés.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Teljes körű számviteli szolgáltatás

Teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adó és jogi tanácsadást, könyvvizsgálatot végzünk Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k részére szakmai felelősségbiztosítás mellett. Képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a törvényi és jogszabályi változásokról. Korrekt, megbízható munkával, időben megadott adatokkal és előre jelzésekkel segítjük partnereink pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

Stat-Média Kft.

Stat-Média Kft.

Építőipari beruházások műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése

A Stat-Média Kft. 2008 óta nyújt komplex szerkezettervezői és építőipari beruházási szolgáltatást a teljes ingatlan megvalósítása folyamán. Az elmúlt 10 évben a cég jelentős építész kapcsolatokat és piaci ismertséget szerzett mind a szerkezettervezői, mind az építőipari beruházások felelős műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése területén, valamint szakmai elismertséget vívott ki magának, melyet a számtalan magas szinten megvalósult épület is jól szemléltet.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Irodabútor, Irodaszék, Tárgyalóasztal, Recepció bútor, Ülőbútor, Fémszekrény, Stadion-, Mozi-, Színház- és Auditorium ülés rendszerek

A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai terek komplett berendezésének. A Nowy Styl Group gyártói cégcsoport tagjaként komplex megoldásokat kínálunk a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink elvárásainak figyelembevételével. Termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, valamint ezek mellett előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport, oktatási és kulturális létesítmények berendezései egészítik ki a kínálatot. Jaguar klubtagoknak és cégeiknek járó kedvezmény: Listaár - 25% vagy a kedvezményes ár -10%, amelyik jobb.

Tölgyfa Ingatlaniroda

Tölgyfa Ingatlaniroda

Zamárdi - Balatonföldvár - Siófok - Szántód

Ingatlan értékesítés Zamárdiban, Balatonföldváron, Siófokon és Szántódon.

TRAVERATA

TRAVERATA

Zenekar

2017-től TRAVERATA néven folytatjuk azt a 17 éve megkezdett munkát, mely a HORTUS MUSICUS 99 régizene együttes égisze alatt oly sok méltatlanul feledésbe merült alkotás bemutatását tette lehetővé, a késői reneszánsztól egészen a korai romantikáig. Tisztelettel kérjük ezután is érdeklődésüket, kitartásukat, figyelmüket, és kívánunk tartalmas zenehallgatást, egy csöppnyi kikapcsolódást a mindennapok zajából.

Főtámogató

Auto Palace Buda

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

Comtherm és Tsa Kft.

Csillogjon-Villogjon Autómosó és Autókozmetika

FER-VIL Kft.

Filep Diesel Szerviz

Ilona Apartmanház

KAPE kajakok, kenuk

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Nemsemmi Napenergia webáruház

Pixel Print Kft.

Prandovszki Tibor

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Stat-Média Kft.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Partnereink

Anglo Parts

Antarktisz Bt.

AUTOGLYM

Knight Sofőrszolgálat

Bacardi Music Cafe

Murányi Jaguár Szervíz Kft.

Napenergia webáruház

Saint-Gobain Autover Hungária Kft.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Villa Dorottya Hotel

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: