magyar zászló Támogatóink angol zászló

© British Automotive Hungary Kft.

A Jaguar a Land Rover és a Range Rover modelek magyarországi forgalmazója

A British Automotive Hungary Kft. 2011. októberében kapta meg a patinás brit autómárkák, a Jaguar, Land Rover, Range Rover modellek hazai forgalmazásának jogát. Márkakereskedése, az Autopalace M5. Kft. 2011-től, az Autopalace Buda pedig 2015 novemberétől várja az érdeklődőket bemutatótermében és professzionális márkaszervizében.

Agárdi Klasszikautó Kft.

Agárdi Klasszikautó Kft.

Oldtimer járművek forgalmazása

Az Agárdi Klasszikautó Kft.oldtimer járművek forgalmazásával, emellett a DDD Manufaktúra üzletágunk Evixscan 3D szkennerek forgalmazásával, kisszériás 3D gyártással, vákuumöntéssel, 3D méréssel és 3D prototípusok elkészítésével foglalkozik. Telefon: 06 20 320 93 02

Aligvárom Webáruház

Aligvárom Webáruház

Webáruház

Kézikocsik, szállítókonténerek, raktár- és műhelyfelszerelés. Ipari és lakosssági szivattyúk. Mozgássérült és rakodórámpa. A Jaguar Club tagjainak 5% kedvezmény.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Társaságunk kapcsolt vállalkozások, hazai és nemzetközi cégcsoportok részére nyújt könyvvizsgálói, adószakértői segítséget, elsősorban a transzferárazás terén. A cégcsoporttagok egymás közötti szerződéseiben alkalmazott árak és a szokásos piaci ár összehasonlítása, a jövedelem- és adóstratégia kialakítása, társasági adóbevallás piaci ár miatti optimalizálása, transzferár nyilvántartások készítése, auditja a fő profilunk.

Comtherm és Tsa Kft.

Comtherm és Tsa Kft.

Webáruház. Gázkészülékek, Alkatrészek

Kezdetben elsősorban a hazai kazán és készülék gyártók (ÉGSZÖV, KŐRÖS KAZÁNGYÁRTÓ, HŐTECHNIKA, FÉG, LAMPART) Olaszországból származó alkatrészekkel való ellátása volt a fő tevékenység. Az évek során beállt változások miatt a Comtherm fokozatosan kibővítette termék skáláját, hogy a hagyományos készülék gyártók mellett újabb gyártókat, viszonteladókat és egyéni vevőket is ki tudjon szolgálni. A belföldi forgalmazás mellett a Comtherm jelentős export tevékenységet végez a környező országokban (Ukrajna, Szlovákia, Románia)

Esküvői autóbérlés - JAGUAR

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Tegye még emlékezetesebbé esküvőjét, randevúját vagy üzleti vacsoráját, és érkezzen az eseményre egy pezsgőszínű luxus Jaguar XJ-vel, egy 240 lóerős, V8-as, full extrás, vajszínű bőr belsővel rendelkező álomautóval!

Ilona Apartmanház

Ilona Apartmanház

Apartmanház Siófok üdülő övezetében

Az Ilona Apartmanház Siófok üdülő övezetében, a Balatontól 100m-re egy csendes utcában található. Ideális családoknak és pároknak. Nagy előnye, hogy a város központja is csak pár száz méterre található, gyalogosan is csak 10 perc alatt elérhető. 5 db jól felszerelt, akár 100 m2-es apartman. Mindegyikhez van konyha hűtővel és mikróval, továbbá erkély vagy terasz. Vendégeinknek ingyenes parkolást, valamint ingyenes WIFI internetelérést biztosítunk. A kertben grillsütő-grillterasz áll kedves vendégeink rendelkezésére. Reméljük Önt is hamarosan a ház vendégeként üdvözölhetjük!

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

Adatvédelmi tanácsadás, Termékdíj ügyintézés, Fogyasztóvédelmi tanácsadás, Információbiztonsági tanácsadás. Részletekről a honlapunkon tájékozódhatnak.

M és M Madar és Madar Kft.

M és M Kft.

Webáruház. M és M Madar és Madar Kft.

Megújult webáruházunk. Zárt- és nyitott szelvények, betonvasak, hálók melegen hengerelt idomacélok, melegen hengerelt rúdacélok, vaslemezek, vascsövek, csövek, hidegen húzott acélok, huzalok, szerszámok és egyéb anyagok

Murányi Jaguar Szerviz Kft.

Murányi Jaguár Szervíz Kft.

Murányi Jaguar Szerviz Kft.

Szervizünk 1993-ban alakult, és azóta folyamatosan működik Budán a XI. kerületben. Fő tevékenységünk Jaguar személygépkocsik javítása és szervizelése, karosszéria javítás, fényezés, műszaki vizsga, alkatrész értékesítés, teljes körű biztosítási ügyintézés. 2008-ban elindítottuk a Jaguar bontott alkatrészek forgalmazását. Folyamatosan bővül az alkatrészbázisunk és gyári új alkatrészek is megvásárolhatók.

Nemsemmi.hu Napenergia webáruház

Nemsemmi Napenergia webáruház

Napenergia

A Jaguar Club tagjainak 5% kedvezményt ad. Napkollektor, síkkollektor és vákuumcsöves napkollektor saját importból, a legjobb áron, napkollektorra akár 9 év garanciával. Napelem, szélkerék eladás, azaz minden, ami alternatív vagy napenergia.

Pixel Print Kft.

Pixel Print Kft.

Dekorációs és a reklám grafika, digitális nyomtatás

Vállalkozásunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a dekorációs és a reklám grafikai termékek megalkotásában és előállításában. Cégünk tapasztalt szakembereivel áll meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Fő profilunk a nagyformátumú digitális nyomtatás mellyel vállalkozása számára mi megvalósítjuk elképzeléseit. Csapatunk rövid határidővel és kiváló minőségben igyekszik kielégíteni ügyfeleink kéréseit. Árajánlatunkat mi 24 órán belül eljuttatjuk ügyfeleinknek.

Prandovszki Tibor Egyéni vállalkozó

Prandovszki Tibor

Költöztetés, Árufuvarozás

Egyéni vállalkozásom 1990 óta áll meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére Budapesten. Fő profilom a költöztetés és árufuvarozás, mely tevékenységben nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalkozás. Teherautók: 1,5 tonna teherbírás, 14 és 24 m3. Rövid határidővel és kiváló minőségben igyekszünk kielégíteni ügyfeleink kéréseit. Referenciáim: Ikea, Novo Home Bútor Kft, Müller Mónika Enteriör/Style Center és még sokan mások. Elérhetőségeim: telefonszám: 06-20/9390506. e-mail: tibor.prandovszki@gmail.com

Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Softholding Kft.

Informatika, Számítástechnika, Vagyonvédelem

Informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi, rendszergazda szolgáltatás. Számítástechnikai eszközök és kellékek kereskedelme. Zárt láncú és nyitott , internetről elérhető video kamerás tér és gyártástechnológiai folymatokat figyelõ, felügyelő hálózatok telepítése, rendszerek felmérése, szaktanácsadás, tervezés, telepítés, teljeskörû kivitelezés, átalánydíjas karbantartás, javítás, üzemeltetés.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Teljes körű számviteli szolgáltatás

Teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adó és jogi tanácsadást, könyvvizsgálatot végzünk Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k részére szakmai felelősségbiztosítás mellett. Képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a törvényi és jogszabályi változásokról. Korrekt, megbízható munkával, időben megadott adatokkal és előre jelzésekkel segítjük partnereink pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

Stat-Média Kft.

Stat-Média Kft.

Építőipari beruházások műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése

A Stat-Média Kft. 2008 óta nyújt komplex szerkezettervezői és építőipari beruházási szolgáltatást a teljes ingatlan megvalósítása folyamán. Az elmúlt 10 évben a cég jelentős építész kapcsolatokat és piaci ismertséget szerzett mind a szerkezettervezői, mind az építőipari beruházások felelős műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése területén, valamint szakmai elismertséget vívott ki magának, melyet a számtalan magas szinten megvalósult épület is jól szemléltet.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Irodabútor, Irodaszék, Tárgyalóasztal, Recepció bútor, Ülőbútor, Fémszekrény, Stadion-, Mozi-, Színház- és Auditorium ülés rendszerek

A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai terek komplett berendezésének. A Nowy Styl Group gyártói cégcsoport tagjaként komplex megoldásokat kínálunk a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink elvárásainak figyelembevételével. Termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, valamint ezek mellett előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport, oktatási és kulturális létesítmények berendezései egészítik ki a kínálatot. Jaguar klubtagoknak és cégeiknek járó kedvezmény: Listaár - 25% vagy a kedvezményes ár -10%, amelyik jobb.

Tölgyfa Ingatlaniroda

Tölgyfa Ingatlaniroda

Zamárdi - Balatonföldvár - Siófok - Szántód

Ingatlan értékesítés Zamárdiban, Balatonföldváron, Siófokon és Szántódon.

TRAVERATA

TRAVERATA

Zenekar

2017-től TRAVERATA néven folytatjuk azt a 17 éve megkezdett munkát, mely a HORTUS MUSICUS 99 régizene együttes égisze alatt oly sok méltatlanul feledésbe merült alkotás bemutatását tette lehetővé, a késői reneszánsztól egészen a korai romantikáig. Tisztelettel kérjük ezután is érdeklődésüket, kitartásukat, figyelmüket, és kívánunk tartalmas zenehallgatást, egy csöppnyi kikapcsolódást a mindennapok zajából.

Új Tündérkert Étterem és Kávéház

Új Tündérkert Étterem és Kávéház

Pestszentlőrinc

Éttermünk a múlt század 20-as éveinek polgári hangulatát idézi. Konyhánk a hagyományos magyar alapokon nyugszik a kor igényeinek megfelelően kicsit átdolgozva, melyben itt-ott némi mediterrán ill. keleti elemeket is felfedezhetünk. Családi, baráti összejövetelek, esküvők, bálok, céges fogadások, bemutató előadások lebonyolítását nagy szakértelemmel végezzük. 6400m2-es ősparkunkban 120 fős kerthelyiség működik a gesztenyefák árnyékában, belső zárt parkolónk negyven férőhelyes.

Támogatók

Aligvárom Webáruház

Comtherm és Tsa Kft.

Ilona Apartmanház

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Murányi Jaguar Szervíz Kft.

Nemsemmi Napenergia webáruház

Pixel Print Kft.

Prandovszki Tibor

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Stat-Média Kft.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Új Tündérkert Étterem és Kávéház

Partnereink

Anglo Parts

Antarktisz Bt.

AUTOGLYM

Knight Sofőrszolgálat

Bacardi Music Cafe

Murányi Jaguár Szervíz Kft.

Napenergia webáruház

Saint-Gobain Autover Hungária Kft.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Villa Dorottya Hotel

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail:

All rights reserved.
Magyar Jaguar Club