magyar zászló Büszkeségeink angol zászló

Akikre büszkék vagyunk
MagyarJaguar Club

Dr. Pallay Miklós

Alapító tag, 1996-2009 között a klub elnöke, a 2-es tagsági szám birtokosa. Barátságos személyisége, bölcsessége és a Jaguar márka iránti rajongása a klubunk történetének egyik meghatározó személyiségévé teszi. A klub tiszteletbeli elnöke volt haláláig.

Juhász György

Alapító tag, 1996-tól 2009-ig a klub titkára, az 5-ös tagsági szám birtokosa. 13 éven keresztül fáradhatatlanul szervezte a klub programjait, kirándulásait, intézte a tagsági ügyeket, valamint az angol klubbal való kapcsolattartást. A klub tiszteletbeli titkára.

Murányi Levente

A klub egyik alapító tagja, 1996-2016-között technikai társelnöke, az 1-es tagsági szám birtokosa. Az általa alapított Murányi Jaguar Szerviz volt a klubunk hivatalos szervize és támogatója. A klub tiszteletbeli elnökségi tagja.

Koryürek Ágnes

A klub alapítója és első hölgy tagja, a 6-os tagsági szám birtokosa. 20 éven keresztül 1996-tól 2016-ig tevékenyen segítette a programok szervezését és a klubélet fejlődését. Tiszteletbeli tag.

Nagy Béla

A klub alapító tagja, a 3-as tagsági szám birtokosa. Több mint 20 éven keresztül önzetlenül segítette a klubélet szervezését. Nyomdája készítette az első klubot bemutató brossúrát, majd matricáinkat, naptárainkat. A klub tiszteletbeli tagja.

Szita József

A klub alapító tagja, a 8-as tagsági szám birtokosa. Lelkesedése és a klubért való rajongása példaértékű volt. A klub tiszteletbeli tagja volt haláláig.

Gulya Péter


Gulya Péter

A 10-es tagsági szám birtokosa, 2009-2022 között a klub elnöke. Vezetése alatt nagyságrendet váltott létszám, baráti körből pedig profin szervezett egyesület lett. A klub tiszteletbeli elnöke.

Győrfi György

Györfi György

A 14-es tagsági szám birtokosa, 2008-2022 között az autósportért és külföldi kapcsolatokért felelős társelnök. A komáromi találkozó alapítója és annak 15 éve lelkes szervezője családjával. Tiszteletbeli elnökségi tag.

Hegedűs Zoltán

Hegedűs Zoltán

A 17-es tagsági szám birtokosa, 2008-2022 között tagsági ügyekért felelős társelnök. A klubélet motorja, vezetésének, megnyerő személyiségének köszönhetően a tagság egy nagy családdá vált. Tiszteletbeli elnökségi tag.


Főtámogató

Wallis Automotive Europe

Boros CNC

Támogatóink

Agárdi Klasszikautó Kft.

Autofocus Gallery

Aligvárom Webáruház

E-press Nyomda

FER-VILL Kft.

jagland.hu

M és M Kft.

MOZAIK

Pagát Gold Zrt.

Terjék Esküvői Autók

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Szalai és Fia Autójavító

TRAVERATA

Weineroptika

Visnyó Vendégház

Partnereink

Autofocus Gallery

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Terjék Esküvői Autók

Wallis Automotive Europe

CÍMÜNK

1037 Budapest Kanász utca 13.

Adószám: 18160965-1-41

E-mail: