magyar zászló Támogatóink angol zászló

Autofocus GalleryAutofocus Gallery

Gépjármű fotózás

Személyre szabott autó fotózás saját autóddal, tetszőleges helyszíneken, Budapesten és környékén. Rugalmas időpont-egyeztetés a megfelelő időjárás érdekében. Jaguar klubtagoknak 20% kedvezmény. https://www.autofocus-gallery.com/

Aligvárom Webáruház Az Aligvárom Kft. három nagyszerű webáruháza

Webáruházak

1. aligvarom.hu Építőipari profil, vízszigetelés, teraszszegély, raktártechnikai és ipari berendezés, emelő, szivattyú, görgő, mobil rámpa.

2. nemsemmi.hu Megújuló energia termékek: napkollektor, napelem, hőszivattyú, szélkerék, bojler, Cordivari radiátor és kiegészítő termékek.

3. hazravalo.hu Előtető, postaláda, madárriasztó, szélkakas, inox erkély és korlát, hulladékgyűjtő, sörsátor, fóliasátor, párásító és kézszárító.

Boros CNC MűvekBoros Művek CNC

Fémforgácsolás és a lakatosipari tevékenység

Fő tevékenységi körünk a fémforgácsolás és a lakatosipari tevékenység, amelyben megtalálhatók a hagyományos esztergapadok, köszörűgépek (palásköszörű és lyukköszörű), fűrészgépek, a cnc esztergák és a cnc megmunkáló központok. Az általunk gyártott alkatrészek elsősorban tengelyek, különböző gépipari munkadarabok, védőcsövek, fedelek, csapok, csapszerelvények, csavarok, csatlakozók, membránházak, csőfalak stb. https://cncborosmuvek.hu/

E-Press nyomda E-Press nyomda

Nyomda

A kis példányszámú digitális nyomatoktól a több ezres nagyságrendű ofszet termékekig minden elérhető. Grafikai tervezésben, szövegírásban, kampánytervezésben is számíthat ránk. A nyomdai termékek teljes palettáján kívül reklámajándékok, megjelenéstechnikai eszközök készítésével, beszerzésével is megbízhat bennünket.

FER-VIL Kft. FER-VIL Kft.

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság Mesterhármas az autóvillamosság területén! Generátorok, indítómotorok, autóvillamossági szerelési anyag forgalmazás, javítás és webáruház! http://webaruhaz.fervill.hu 20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. Biztos pont vagyunk egy változó világban.

jagland jagland.hu

Jaguar alkatrész

Cégünk független gépjárműalkatrész kereskedőként, főként Jaguar és Land Rover alkatrészek beszerzésével foglalkozik, de vállaljuk minden angol gyártmányú gépjármű (Austin Mini, Mini Cooper, MG, Rover, Rolls Royce, Bentley, Lotus, Triumph) alkatrész, illetve kiegészítő beszerzését. A beszerzéseket célzottan, megrendelőink igényét kiszolgálva teljesítjuk, melynek átfutási ideje 7-15 munkanap. www.jagland.hu office@jagland.hu

M és M Kft. M és M Madar és Madar Kft.

Webáruház.

Megújult webáruházunk. Zárt- és nyitott szelvények, betonvasak, hálók melegen hengerelt idomacélok, melegen hengerelt rúdacélok, vaslemezek, vascsövek, csövek, hidegen húzott acélok, huzalok, szerszámok és egyéb anyagok

Mozaik MOZAIK

Mozaik - Könyvesbolt és Kávézó

Új és Antikvár Könyv, Társasjáték, Feldobox élményajándék, Kézműves ajándék, Enni- és Innivalók! A Györfi család vállalkozása, akik 15 éve rendezik klubunk ikonikus komáromi találkozóját.

Pagát Gold Zrt. Pagát Gold Zrt. - Bácsi Péter

Minden, ami targonca!

A Pagát Gold Zrt. 1991 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely a Yale targoncák hazai kizárólagos forgalmazója. Az 50 fős vállalat targoncák, raktártechnikai eszközök, személyemelők, mobil targonca rámpák és használt targoncák kereskedésével és bérbeadásával foglalkozik. Az eszközök szervizelésével országosan összesen 18 szervizautó és 25 technikus foglalkozik. Telefon: 06 1 402 4222 pagatgold.hu

Softholding Kft. Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Vagyonvédelem, Informatika, Számítástechnika,

Vagyonvédelemi zárt láncú és nyitott, internetről elérhető videókamerás tér és gyártástechnológiai folymatokat figyelõ, felügyelő hálózatok telepítése, rendszerek felmérése, szaktanácsadás, tervezés, telepítés, teljeskörû kivitelezés, átalánydíjas karbantartás, javítás és üzemeltetés. Informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi, rendszergazda szolgáltatás. Számítástechnikai eszközök és kellékek kereskedelme.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft. Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Teljes körű számviteli szolgáltatás

Teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adó és jogi tanácsadást, könyvvizsgálatot végzünk Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k részére szakmai felelősségbiztosítás mellett. Képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a törvényi és jogszabályi változásokról. Korrekt, megbízható munkával, időben megadott adatokkal és előre jelzésekkel segítjük partnereink pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

TERJÉK ESKÜVŐI AUTÓK TERJÉK ESKÜVŐI AUTÓK

Bérelhető luxus Jaguarok esküvőre

Választható autóink:
- Választható a királyi méltóság, a Jaguar Daimler Limousine!
Az Egyesült Királyság, Svédország, Dánia és Luxemburg királyi házaiban még ma is egyes különleges eseményekre használatos luxus limuzin, a Jaguar Daimler DS420 kiváló választás a Nagy Napra!
- Választhattok egy Hófehér Jaguart, amivel a megjelenés garantált siker! Ha a nap rásüt, diszkréten arany csillámok tündökölnek a fényezésben, amely még fokozza a megjelenés ünnepélyességét.
- Ha az esküvőtök uralkodó színe a pezsgőszín, vagy ha a Jaguar eleganciája fogott meg Benneteket, akkor tökéletes választás a pezsgő színű Jaguar!
Bérelhető már 12500,-Ft/órától díszítéssel és sofőrrel. https://www.eskuvoiautoberles.com/ terjek.attila@eskuvoiautoberles.com +36 30 948 5142

TRAVERATA TRAVERATA

Zenekar

2017-től TRAVERATA néven folytatjuk azt a 17 éve megkezdett munkát, mely a HORTUS MUSICUS 99 régizene együttes égisze alatt oly sok méltatlanul feledésbe merült alkotás bemutatását tette lehetővé, a késői reneszánsztól egészen a korai romantikáig. Tisztelettel kérjük ezután is érdeklődésüket, kitartásukat, figyelmüket, és kívánunk tartalmas zenehallgatást, egy csöppnyi kikapcsolódást a mindennapok zajából.

Visnyó vendégház Visnyó vendégház

Vendégház

Otthon a Bükkben! Vendégházunk nagy közösségi tereivel, festői környezetben, a Bükk-hegység lábánál tökéletes helyszínt biztosít Nektek privát pihenésre, vagy beltéri és természetközeli csapatépítésre.

Wallis Automotive Europe Wallis Automotive Europe

Gépjármű értékesítés - Szerviz

Új Jaguar vagy Land Rover gépkocsi vásárlása esetén 10% kedvezmény a hivatalos listaárakból (kivéve a Jaguar XE és XF modellek esetében, ahol a sajátos árazási politika miatt 6% a kedvezmény). Szervizszolgáltatás esetén 10% kedvezmény a munka- és anyagdíjakból egyaránt. Új (vagy használt) gépkocsi vásárlásával kapcsolatban Vancsó Gábor értékesítési vezetőt (vancso.gabor@britishmotors.hu), szervizeléssel kapcsolatban pedig Horváth Krisztiánt, a szerviz vezetőjét (horvath.krisztian@britishmotors.hu) kell keresni

Weiner Weiner Optika

Optika

Optikánk Baján 1992 óta működik és teljes mértékben önálló és magyar tulajdonú. Megalakulásunk óta folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Üzletpolitikánk alap mottója a teljeskörű igényfelmérés és az azt követő maximális vevőközpontú tájékoztatás illetve értékesítés.

Főtámogató

Wallis Automotive Europe

Agárdi Klasszikautó Kft.
Boros CNC

Támogatóink

Agárdi Klasszikautó Kft.

Autofocus Gallery

Aligvárom Webáruház

E-press Nyomda

FER-VILL Kft.

jagland.hu

M és M Kft.

MOZAIK

Pagát Gold Zrt.

Terjék Esküvői Autók

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Szalai és Fia Autójavító

TRAVERATA

Weineroptika

Visnyó Vendégház

Partnereink

Autofocus Gallery

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Terjék Esküvői Autók

Wallis Automotive Europe

CÍMÜNK

1037 Budapest Kanász utca 13.

Adószám: 18160965-1-41

E-mail:

Copyright © 2016-2024 Kabai József