magyar zászló Partnereink angol zászló

 

Nemsemmi.hu

Webáruház

Nap- és szélenergia, fűtés

10% kedvezményt nyújt a nemsemmi.hu webáruház a klub tagjai számára! Napkollektor, napelem, szélkerék, mint megújuló energia. Bojler, puffer tároló melegvíz raktározásra. Cordivari radiátorok a melegvíz leadására.

Pagát Gold Zrt.

Napenergia webáruház

Yale targoncák

A Pagát Gold Zrt. 10% kedvezményt biztosít a Jaguar klub tagjainak a rövidtávú targoncabérletek díjából.

Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Softholding Kft.

Vagyonvédelem, Informatika, Számítástechnika

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad a zárt láncú és nyitott, internetről elérhető videó kamerás tér és gyártástechnológiai folyamatokat figyelő, felügyelő hálózatok telepítésének munkadíj árából. 10% kedvezményt ad az informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi szolgáltatásainak árából. 10% kedvezményt ad a számítástechnikai eszközök és kellékek árából.

Tarziciusz Autós Iskola

Autós Iskola

Autós Iskola. Oktatott kategóriáink: A1, A, B, C, CE

A Tarziciusz Autósiskola 1996 óta működik Biatorbágyon, a Szabadság út 96. szám alatt. Az iskolavezető Szikora Árpád, 44 éve dolgozik az oktatói pályán. Autósiskolánk 40 fő befogadó képességű saját teremmel, az elméleti oktatáshoz vetíthető képanyaggal (hanganyaggal) rendelkezik, és MINDEN KATEGÓRIÁBAN SZÁMÍTÓGÉPES GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGET biztosít. A motorkerékpár oktatást minden kategóriában, szintén új típusú motorkerékpárokkal oktatjuk. A C és CE kategória gyakorlati oktatását is mi végezzük. A Tarziciusz Autós Iskola és Szikora Árpád klubtársunk a Jaguar klubtagoknak és közvetlen családtagjaiknak 10% kedvezményt ajánl fel a gyakorlati vezetés díjából. Szolgáltatási területeik: Biatorbágy, Budajenő, Budaörs, Etyek, Herceghalom, Páty, Telki, Törökbálint, Budapest

Tepyart Airbrush Kft.

Tepyart Airbrush Kft.

Bőr festés, felújítás, ápolás

Bőrből készült tárgyakra, ülőgarnitúrákra és gépjármű belsőkre bőrfestés, bőrfelújítás, Airbrush technológiával készülő képek festése gépjárművekre, fára, falra és reklámtáblákra is.

Wallis Automotive Europe

Wallis Automotive Europe

Gépjármű értékesítés - Szerviz

Új Jaguar vagy Land Rover gépkocsi vásárlása esetén 10% kedvezmény a hivatalos listaárakból (kivéve a Jaguar XE és XF modellek esetében, ahol a sajátos árazási politika miatt 6% a kedvezmény). Szervizszolgáltatás esetén 10% kedvezmény a munka- és anyagdíjakból egyaránt. Új (vagy használt) gépkocsi vásárlásával kapcsolatban Vancsó Gábor értékesítési vezetőt (vancso.gabor@britishmotors.hu), szervizeléssel kapcsolatban pedig Horváth Krisztiánt, a szerviz vezetőjét (horvath.krisztian@britishmotors.hu) kell keresni.

Főtámogató

Wallis Automotive Europe

Boros CNC

Támogatóink

Agárdi Klasszikautó Kft.

Aligvárom Webáruház

E-press Nyomda

FER-VILL Kft.

jagland.hu

M és M Kft.

MOZAIK

Pagát Gold Zrt.

Terjék Esküvői Autók

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Szalai és Fia Autójavító

TRAVERATA

Weineroptika

Visnyó Vendégház

Partnereink

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Wallis Automotive Europe

CÍMÜNK

1037 Budapest Kanász utca 13.

Adószám: 18160965-1-41

E-mail: