magyar zászló A klubról angol zászló

Alapítva 1996. januárjában, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiasts’ Club 68-as szekciója.

AZ ALAPÍTÁS

MagyarJaguar Club

A Magyar Jaguar Club a nemzetközi, bristoli székhelyű Jaguar Enthusiasts’ Club (JEC) 68-as szekciójaként, de önálló egyesületként alakult meg 1996. januárjában, Kelet-Európában elsőként.

A világ legnagyobb, Jaguar rajongókat tömörítő klubjaként jegyzett JEC a saját logójának használatára is engedélyt adott.

Az alapító tagok által létrehozott klub első elnöke, dr. Pallay Miklós 2009-ig töltötte be ezt a tisztet.

Alapítása óta a Magyar Jaguar Club egyesületi formában működik, tagjai pedig a gyakorlatban olyan összeszokott baráti társaságot alkotnak, mely szívesen lát minden új jelentkezőt, aki e társaságban jól érzi magát, és elfogadja az egyesület dokumentumaiban a tagságra vonatkozó feltételeket.

Összetartozásunk természetes alapja a Jaguar illetve Daimler márkák iránti szeretet, információcsere és technikai segítségnyújtás hozzáértő és műszakilag kevésbé felkészült tagjaink körében.

A NÖVEKEDÉS

MagyarJaguar Club

Az eleinte még kisebb létszámú csapat Gulya Péter elnöksége alatt, egy lelkes, tenni vágyó társelnöki gárda felállásával 2010-től intenzív növekedési szakaszba lépett, 2020-ra 100 fő körül állandósult a fizető tagok száma, akik túlnyomó részben hosszú ideig élvezik a klub pozitív atmoszféráját és szolgáltatásait.

Stabilizálódott a klub finanszírozása és adminisztrációja, kialakult a ma is jellemző klubélet évi 8-10 találkozóval, melyek közül 4-5 egész hétvégékre kulturálisan is tartalmas, baráti együttlétre ad alkalmat a résztvevő klubtagok és családjaik számára.

2016-tól a Magyar Jaguar Club kezdeményezésére elindult egy évente más-más országban megrendezett, közép-európai nemzetközi Jaguar találkozó sorozat, amelyet ugyan a Covid járvány megszakított, de reményeink szerint 2023-tól folytatása következik.

A JÖVŐ

MagyarJaguar Club

2022-től Feltein Attila vette át a klub elnökségét egy megújult vezetőség élén, többek között azzal az elhatározással, hogy minőségben tovább fejlessze mind a klub arculatát, mind a klub által nyújtott szolgáltatásokat, a klub vezetése még professzionálisabb háttérmunkával biztosítsa az egyesület célkitűzéseinek megvalósulását, és a hazai valamint a nemzetközi autós klubélettel is sikerüljön szorosabb kapcsolatokat kialakítani, ideértve a JEC-t mint anyaklubunkat is.

Mindemellett a Magyar Jaguar Club meghatározó alappillérei továbbra is a Jaguar és az angol stílusú ’motoring’ iránti rajongás, valamint azok az évek óta szövődő és majd ezután megszülető barátságok maradnak, amelyekért érdemes a klubhoz tartozni, amelyekért érdemes a találkozók megszervezésébe és a klub működtetésébe annyi munkát és energiát fektetni.


Üdvözlettel,

Feltein Attila - elnök

Főtámogató

Wallis Automotive Europe

Agárdi Klasszikautó Kft.
Boros CNC

Támogatóink

Agárdi Klasszikautó Kft.

Autofocus Gallery

Aligvárom Webáruház

E-press Nyomda

FER-VILL Kft.

jagland.hu

M és M Kft.

MOZAIK

Pagát Gold Zrt.

Terjék Esküvői Autók

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Szalai és Fia Autójavító

TRAVERATA

Weineroptika

Visnyó Vendégház

Partnereink

Autofocus Gallery

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Terjék Esküvői Autók

Wallis Automotive Europe

CÍMÜNK

1037 Budapest Kanász utca 13.

Adószám: 18160965-1-41

E-mail:

Copyright © 2016-2024 Kabai József