magyar zászló Szerzői jogvédelem angol zászló

Az oldalunkra történő belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.jaguarclub.hu webszájton ("lap") található tartalom a Magyar Jaguar Club tulajdona. Magyar Jaguar Club fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Magyar Jaguar Club előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A www.jaguarclub.hu oldalal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Magyar Jaguar Club előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Magyar Jaguar Club követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését

.Az oldalakróll bármit átvenni csak az oldalakra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

Az www.jaguarclub.hu domainnév, valamint a "Magyar Jaguar Club" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag Magyar Jaguar Club előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A honlapon felhasznált anyagok és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A www.jaguarclub.hu weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Magyar Jaguar Clubnak a szellemi termékét képező tartalmakat nézze, olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel.

A weblap üzemeltetője a Magyar Jaguar Club, mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblapot üzemeltető állandó lakcíme szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben a www.jaguarclub.hu weboldal tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos, vagy hasonló formában észlelésre kerül, és erre Magyar Jaguar Club írásos engedélyt előzőleg nem adott a felhasználó részére, abban az esetben másolt képenként 80 000 Ft összegű kötbért számláz a jogtulajdonos a jogtalan felhasználók felé. Másolt képnek minősül az is, ha az átvétel képenként legalább a képtartalom 20 %-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a képről nem engedélyezetten átvett részeket.

Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér-megállapodást.

 

© 2017. Magyar Jaguar Club

Főtámogató

Wallis Automotive Europe

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

FER-VILL Kft.

Ilona Apartmanház

INOX Technology Kft.

jagland

M és M Kft.

Pagát Gold Zrt.

Terjék Esküvői Autók

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Szalai és Fia Autójavító

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Partnereink

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Wallis Automotive Europe

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: